Salata de limba

Printeaza

 

 

O reteta gustoasa de salata de limba de porc, ceapa, castraveti acri, pasta de tomate, piper, zahar, sare, mustar si ulei. Salata de limba

Ingrediente:

  • 300 g limbă de porc
  • 2 cepe
  • 2-3 castraveţi acri
  • 2 linguri pastă de tomate
  • piper
  • 2 linguriţe zahăr
  • 3-4 linguri de apă
  • sare
  • 2 ouă
  • 1 lingură + 2 linguriţe muştar
  • 10 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli bine limba şi o pui la fiert. Fiartă şi cât mai caldă, îi desprinzi pieliţa albă. Apoi, tai limba feliute, la fel si castraveţii, iar ceapa o tai julien.

Prepari maio­neza dintr-un gălbenuş fiert şi unul nefiert, 1 lingură de muştar şi ulei. Faci un sos din pasta de tomate amestecată cu restul de muştar piper, sare, zahăr, 3-5 linguri de apă şi îl fierbi 10 minute.

Il laşi să se răcească şi îl amesteci cu ceapa tăiată juli­en, carnea şi castraveţii. La sfârşit, adaugi maioneza si amesteci bine.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata de limba de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.