Salata de linte Puy cu ceapa rosie si verdeata

Printeaza

Salata de linte Puy cu ceapa rosie si verdeata din: ceapa, lamaie, zahar, chimion, usturoi, linte Puy, coriandru, patrunjel.

Ingrediente:Salata de linte Puy cu ceapa rosie si verdeata

  • 1 ceapă roşie mică, tăiată pe jumătate şi feliată fin
  • sucul de la 2 lămâi
  • 2 linguriţe de zahăr fin
  • 1 linguriţă de chimion măcinat
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • 300g de linte Puy
  • 1 legătură mică de coriandru, doar frunzele
  • 1 legătură mică de pătrunjel, doar frunzele

 

Mod de preparare:

Se pune ceapa într-un bol cu sucul de lămâie, zahărul, chimionul şi usturoiul. Se amestecă şi se lasă la marinat pentru 10 minute.

Lintea se fierbe până se înmoaie, se clăteşte şi se scurge. Se amestecă împreună cu compoziţia din ceapă, se asezonează bine cu sare şi piper, se adaugă apoi verdeaţă şi se amestecă din nou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.