Salată de linte Puy, roşii cherry şi brânză halloumi

Printeaza

Se amestecă într-un bol 250g de roşii cherry tăiate jumătăţi, 1/2 ceapă roşie feliată subţire, 1/2 căţel de usturoi strivit, sucul de la 1/2 lămâie şi 1 lingură ulei de măsline.

Se fierb 150g de linte Puy până devine fragedă, se scurg şi se adaugă în bol.

Se asezonează şi se amestecă. Se taie cuburi 250g de halloumi se prăjeşte într-un strop de ulei până capătă o culoare aurie.

Se adaugă coriandru tocat mare la amestecul de linte şi se serveşte cu brânza.

Salata_de_linte_Puy_rosii_cherry_si_brânza_halloumi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.