Salata de peste afumat dezosat cu mar

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de salata de peste afumat dezosat cu mar din: peste afumat, mar, ceapa, maioneza si o lingurita de otet.

Ingrediente:Salata de peste afumat dezosat cu mar

  • 300 g peşte afumat (dezosat)
  • 300 g măr
  • 3 cepe
  • maioneză (obţinută dintr-un gălbenuş, cu untdelemn şi zeamă de lămâie)
  • o linguriţă de oţet

 

Mod de preparare:

Peştele se zdrobeşte uşor cu furculiţa (nu trebuie mărunţit prea tare), având grijă să nu mai aibă oase. Merele se curăţă şi se dau pe răzătoarea mare.

Ceapa se taie solzişori, se presară sare şi se stropeşte cu puţin oţet, înainte de a o pune în salată. Maioneza trebuie să fie mai acră decât de obicei.

Se amestecă toate ingredientele (nu se adaugă şi sare, pentru că are peştele destulă). Se lasă la macerat, la rece, câteva ore, înainte de a o servi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.