Salată din carne de pasare cu legume
PrinteazaSalată din carne de pasare cu legume
- 1 piept de pasăre
- 1 albuş
- 1 morcov mic
- 1/2 cartof
- 1/2 rădăcnă de pătrunjel
- 1/2 ţelină
- sare
- 4 fire de pătrunjel
Mod de preparare:
Cureţi legumele, le fierbi în apă cu sare, apoi t le scurgi şi le treci împreuna cu cu carnea tocata prin maşina de tocat.
Adaugi albuşul, verdeaţa, tocată, un praf de sare, amesteci şi formezi crochete cu mărimea de 6-7 cm, pe care le aşezi într-o tavă unsă cu unt şi le coci 20-25 de minute la foc potrivit.
Aduci la masă crochetele cu garnitură de dovlecei sote şi verdeaţă.
Salată din carne de pasare cu legume
Poftă bună!