Rețetă de Supă cu Găluște – Cum să prepari o supă delicioasă din: supa de pui, usturoi, ceapa, morcovi, telina, carne de pui, sare, piper, orez, oua Ingrediente: 1 litru de supă de pui sau de legume 1 cățel de usturoi tocat 1 ceapă medie, tocată fin 2 morcovi, rasi sau tăiați cubulețe 2 tulpini […]
Salata cu mazare verde
PrinteazaSalata cu mazare verde din: mazare verde, mere, banana, iaurt, zeama de lamaie, zahar, sare si piper alb.
Ingrediente:
- 1 kg mazare verde
- 2 mere mai mari
- 1 banana
- 200 ml iaurt
- zeama stoarsa de la 1 lamaie
- 1 lingurita zahar
- sare
- piper alb macinat
Mod de preparare:
Pui mazărea la fiert, timp de 10-20 minute. Merele curăţate le tai bastonaşe. Cureţi şi banana şi o tai rondele.
Amesteci iaurtul cu zeama de la lămâie, cu zahărul, sarea şi piperul alb. Imediat, adaugi merele si rondelele de banane (ca să nu se înnegrească).
Strecori mazărea şi o laşi să se răcească. Amesteci totul la un loc şi dai la frigider, acoperit, pentru cel puţin 2 ore, apoi serveşti rece în boluri de salată.
Salata cu mazare verde
Pofta buna!
Cimbru: Beneficii pentru Sănătate, Istorie și Cultivare
Cimbru: Beneficii pentru Sănătate, Istorie și Cultivare. Cimbrul (Cuminum cyminum) este o plantă aromatică originară din regiunea Mediteraneană și a Asiei de Sud-Vest, iar utilizarea sa datează de mii de ani în istoria umanității. Această plantă este recunoscută pentru semințele sale aromate și este folosită în bucătăria tradițională din Orientul Mijlociu, India, și alte părți […]