Salată cu paste şi vinete

Printeaza

O reteta de salata cu paste si vinete din: vinete, sare, ulei de masline, piper, paste, rosii, usturoi, zahar, oregano, busuioc si mozzarella.

Ingrediente:

  • 300 g vinete
  • sare
  • 5 linguri ulei de masline
  • piper
  • 300 g paste scurte
  • 500 g rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 legatura oregano
  • 2 crengute busuioc
  • 200 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Tăiaţi vinetele cuburi. Fierbeţi-le cca. 10 min. în apă cu sare, scurgeţi-le şi presaţi-le puţin. încingeţi 3 linguri de ulei şi căliţi cuburile de vinete. Adăugaţi sare şi piper.

Fierbeţi pastele în apă cu sare. Turnaţi apă rece peste ele şi apoi scurgeţi-le.

Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le pielea şi seminţele, apoi tăiaţi-le cuburi.Tocaţi usturoiul şi căliţi-l în uleiul rămas. Adăugaţi roşiile şi fierbeţi totul cca. 8 minute.

Curăţaţi oregano şi busuiocul, apoi tocaţi-le. Scurgeţi mozarella şi tăiaţi-o cuburi.

Salată cu paste şi vinete

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.