Cum se prepară Fish Fingers crocanți: Fish fingers, sau bastonașele de pește, sunt un preparat delicios, crocant la exterior și suculent la interior. Sunt ideali pentru cine rapide sau gustări delicioase. Ingrediente: Pentru 4 porții: 500 g file de pește alb (cod, merluciu, pangasius) 2 ouă 100 g făină 150 g pesmet (panko pentru extra […]
Salată cu pepene galben
PrinteazaSalata cu pepene galben din: pepene galben, salata verde, telina, seminte de floarea soarelui, ulei de masline, lamaie, sare si amestec de piper.
Ingrediente:
- 1 pepene galben
- 1 salata verde mai mare
- 2-3 tije de telina
- 2 linguri seminte decojite de floarea soarelui
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lamaie
- sare
- amestec de piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Spălaţi frunzele de salată şi tijele de ţelină, curăţaţi pepenele de coajă. Rupeţi salata în fâşii, puneţi-le într-un castron mai mare.
Cu ajutorul unei linguri rotunde, decupaţi bule din pepenele galben. Puneţi-le peste salată.
Adăugaţi tijele de ţelină, tăiate în feliuţe.
Bateţi zeama de lămâie cu uleiul, sare şi piper şi turnati amestecul peste ingrediente.
Amestecaţi şi presăraţi seminţele înainte de servire.
Salată cu pepene galben
Pofta buna!
Campari Punch: o băutură festivă, vibrantă și plină de arome intense, perfectă pentru petreceri și întâlniri cu prietenii. Cu o bază amară oferită de Campari, completată de sucuri de fructe proaspete și apă carbogazoasă, acest punch reușește să fie echilibrat, răcoritor și sofisticat. Este alegerea ideală pentru evenimente elegante sau petreceri de vară. Ingrediente pentru […]