Salata picanta cu crenvursti si ciuperci
PrinteazaSalata picanta cu crenvursti si ciuperci
- 500 g cartofi
- 300 g ciuperci (din conservă)
- 1 castravete
- 100 g crenvurşti
- 1 ardei iute
- 1 legătură mărar
- 2 linguri smântână
- 1 lingură oţet de mere
- 3 ouă
- 4-6 felii de salam cu şuncă sau parizer
- 1 lingură maioneză
- foi de salată verde
- 2 fire de ceapă verde
Mod de preparare:
Cartofii şi ciupercile le tai felii. Crenvurştii şi castravetele îi tai rondele, ceapa, ardeiul şi mărarul le toci mărunt şi le pui pe toate într-un castron.
Le amesteci cu smântână şi cu oţetul de mere. Garniseşti salata cu cornete din salam cu şuncă sau parizer umplute cu ouăle fierte tocate mărunt şi amestecate în prealabil cu o lingură de maioneză şi cu foile de salată verde tăiate fâşii.
Salată picantă cu crenvurşti si ciuperci
Poftă bună!
Interesanta salata asta; o s-o incerc si eu.