Salata cu dovleac si sfecla din: dovleac, sfecla, cartofi, ulei, lamaie, sare. Ingrediente: 250 g dovleac plăcinfar fiert 1 bucată de sfeclă roşie 2 cartofi 1 salată verde câteva crenguţe de mărar verde ulei de măsline 1 lămâie sare Mod de preparare: Se coc în cuptor dovleacul plăcintar tăiat în bucăţi mai mari, sfecla […]
Salata de peste cu sfecla din: sfecle, file de peste afumat, morcovi, cartofi, maioneza, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 2 sfecle coapte 250 g file de peşte afumat 2 morcovi fierţi 4 cartofi fierţi 3-4 linguri maioneză sare piper pătrunjel pentru ornat Mod de preparare: Se taie peştele în cuburi. Se rad morcovii şi cartofii […]
Salata de sfecla si cartofi din: cartofi, sfecla, capere, ulei, otet, mustar, sare, piper. Ingrediente: 2 cartofi mari 2 sfecle roşii 1 lingură de capere murate 2 linguri ulei 2 linguri oţet de vin alb 1 linguriţă muştar picant sare piper Mod de preparare: Speli cartofii şi sfecla şi îi fierbi, în vase separate, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.