Salata thailandeza de vita cu taitei
PrinteazaSe pun 125 g taitei de orez medii intr-un bol mare cu apa fiarta. Se lasa pana se fragezesc, se scurg si se clatesc bine cu apa rece. Se incinge o tigaie.
Se unge cu ulei 1 bucata muschi de vita (aproximativ 300 g, curatata de grasime), se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste 1-2 minute pe fiecare parte, in functie de cat de groasa este.
Se lasa deoparte 5 minute.
Pentru dressing, se amesteca 3 linguri de sos thailandez dulce-iute cu sucul de la 1 lime si 1 lingura sos de peste. Se taie friptura felii.
Se amesteca taiteii, 1/2 castravete taiat fasii cu un curatator de cartofi, 1 ardei iute rosu taiat felii cu dressingul si cu 1 mana de frunze de coriandru tocate; carnea se pune deasupra.
Salata thailandeza de vita cu taitei
Pofta buna!