Mușchiuleț de Porc în Crustă de Ierburi – o rețetă elegantă și savuroasă, perfectă pentru o cină specială sau un prânz festiv. Aroma bogată a mușchiulețului de porc se combină perfect cu prospețimea și parfumul ierburilor, creând un fel de mâncare care impresionează atât vizual, cât și gustativ. Timp de preparare Pregătire: 20 minute Gătire: […]
Saramura de pui cu rosii
PrinteazaSaramura de pui cu rosii din: carne de pasare, ceapa, ardei gras, rosii, concentrat de legume, usturoi si patrunjel.
Ingrediente:
- 600 g carne de pasare
- 100 g ceapa
- 400 g ardei gras
- 450 g rosii proaspete sau in bulion
- 1 lingurita concentrat de legume
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura mica de patrunjel
Mod de preparare:
Cureţi carnea de pasăre, o speli, o porţionezi şi 6 pui la prăjit pe grătarul încins.
Ardeii graşi îi coci pe acelaşi grătar, după care îi introduci în apă rece şi îi decojeşti, îi cureţi, îi tai mărunt şi îi pui la fiert într-o oală cu apă, împreună cu ceapa tocată mărunt şi bucăţele de pui prăjit.
Adaugi 1 linguriţă de concentrat de legume şi fierbi încet, la foc mic, timp de 15 minute.
După aceea adaugi roşiile opărite, decojite şi tocate mărunt şi continui fierberea încă 10 minute.
Opreşti focul, adaugi usturoiul strivit şi potriveşti gustui de sare. înainte de servire presari pătrunjel verde tocat mărunt.
Serveşti saramura obligatoriu cu mămăliguţă fierbinte.
Saramura de pui cu rosii
Pofta buna!
Infuzie de oregano pentru imunitate
Infuzie de oregano pentru imunitate: Remediu natural bogat în antioxidanți și vitamine. Oregano-ul (Origanum vulgare) este o plantă aromatică cu proprietăți antimicrobiene, antiinflamatoare și antioxidante. Infuzia de oregano susține imunitatea, ajută la prevenirea răcelilor și a infecțiilor și contribuie la o stare generală de bine. Ingrediente 1-2 lingurițe de frunze uscate de oregano (sau 2-3 […]