Sarmale cu miez de floarea-soarelui

Printeaza

 Sarmale cu miez de floarea-soarelui

Ingrediente:Sarmale cu miez de floarea-soarelui

  • 300 g miez de floarea-soarelui curăţat
  • 200 g orez
  • 200 g ceapă
  • 150 ml ulei
  • 200 g morcovi
  • 50 g bulion
  • 500 g roşii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 varză

 

Mod de preparare:

Cureţi şi toci ceapa pe care o pui să se călească în ulei. Adaugi orezul şi stingi cu roşii tăiate cubuleţe, dar curăţate de coajă şi sâmburi. Pui morcovii răzuiţi, miejii şi laşi să fiarbă 15 minute.

Potriveşti de sare şi piper, tragi vasul de pe foc şi laşi compoziţia să se răcească. Cureţi frunzele de varză de cotoare după cum ştii şi înfăşori sărmăluţele pe care le aşezi într-un vas.

Peste ele torni bulionul diluat cu apă şi amestecat cu cimbru. Ultimul rând să fie de felii de roşii. Pui vasul direct la cuptor pentru 2,5 ore.

Sarmale cu miez de floarea-soarelui

Sarmale cu miez de floarea-soarelui

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte gustoase sarmalele. Nu ma asteptam.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.