Sarmale din carne de gaina

Printeaza

O reteta delicioasa de sarmale din carne de gaina din: varza murata sau foi de vita, piept si pulpe de la o gaine, orez, ceapa, ulei, boia de ardei, piper, sare, chimen si nucsoara.

Ingrediente:Sarmale din carne de gaina

  • 1 varza murata sau dulce sau foi de vita
  • piept si pulpe de la o gaina
  • orez
  • 1 ceapa
  • ulei
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • chimen
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Tai în cubuleţe mici carnea. Cureţi ceapa, o tai în cubuleţe şi o pui în ulei la călit. Adaugi carnea, orezul, condimentele şi laşi să se înăbuşe până când carnea îşi schimbă culoarea.

Pregăteşti varza şi umpli foile cu compoziţia. Pui pe fundul cratiţei o crenguţă de mărar, cimbru, după pre­ferinţă, varză mărunţită şi aşezi deasupra sarmalele.

Intre ele, pui oasele rămase şi, după preferinţă şi alte bucăţi de carne mai grasă. Acoperi tot cu varză mărunţită.

Dacă foloseşti varză dulce, adaugi bulion diluat cu apă şi pui totul la fiert.

Sarmale din carne de gaina

Sarmale din carne de gaina

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.