Sendvis cu ou

Printeaza

Sendvis cu ou din: bagheta, ridichi, castravete, oua, usturoi, ulei de masline, frunze de spanac, smantana, mustar, usturoi, marar si sare.

Ingrediente:Sendvis_cu_ou

  • 1 bagheta
  • 1 legatura de ridichi
  • 1 castravete
  • 5-6 oua fierte
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • frunze de spanac

pentru sos:

  • 150 g smantana
  • 1 lingurita cu mustar
  • 1 catel de usturoi
  • marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Freacă usturoiul cu uleiul de măsline. Taie bagheta în felii potrivit de groase. Unge-le pe o parte cu puţină pastă de usturoi, apoi prăjeşte-le puţin. Amestecă smântână cu muştarul, usturoiul pisat, mărat şi un praf de sare. Păstrează sosul la rece minimum 15 minute.

Aşază pe fiecare felie de pâine spanac proaspăt, rondele de castravete şi ridiche şi jumătăţi de ou. Serveşte cu puţin sos de smântână.

Sendvis cu ou

Sendvis_cu_ou

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.