Shakshouka

Printeaza

Shakshouka din: ceapa, oua, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Shakshouka

  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 6 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare se caleste ceapa tocata pana devine aurie. Rosiile se dau pe razatoarea cu gauri mari, apoi se amesteca bine cu ceapa. Se acopera si se lasa pe foc mic cam 25 de minute.

Se sparg galbenusurile cu o furculita, apoi se mai lasa inca 3-4 minute. Se presara sare si piper.

Shakshouka

Shakshouka

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.