Snitel crocant din peste

Printeaza

O reteta delicioasa de snitel crocant din crap: crap frunze de salata, paine, castravete, rosii, smantana vegetala, zeama de lamaie, ulei si sare.

Ingrediente:Snitel crocant din peste

  • cateva bucati de crap (cam 350 g )
  • cateva frunze de loboda, spanac, salata
  • 4 felii de paine
  • 1 castravete
  • 2-3 rosii
  • 2 linguri cu smantana vegetala
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Foloseşte felii de pâine mai veche, uşor uscată. Indepărtează coaja şi restul zdrobeşte cu ajutorul unui sucitor sau al unei sticle. Condimentează apoi bucatile de peşte şi stropeşte-le cu puţină zeamă de lămâie.

Trece-le apoi prin pesmetul din pâine, rumeneşte-leîn ulei, după care scoate-le pe o hârtie absorbantă. Separat, amestecă într-un bol frunzele spălate bine.

Adaugă cubuleţe de castravete şi jumătăţi de roşie. Pune şniţelele de peşte şi stropeşte cu smântână vege­tală. Serveşte după ce a stat la rece cel puţin 10 minute.

Snitel crocant din peste

Snitel crocant din peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.