Şniţel cu mozarella
PrinteazaSnitel cu mozzarella din: cartofi, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, snitele de porc, ulei, rozmarin, rosii si mozzarella.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 căţel de usturoi
- 1 lingură suc de lămâie
- sare
- piper
- 4 şniţele de porc (a 160 g)
- 4 linguri ulei
- 1/2 linguriţă ace de rozmarin
- 4 roşii
- 125 g mozarella
Mod de preparare:
Fierbeţi cartofii în coajă 20 min. Pisaţi usturoiul. Amestecaţi-l cu sare, piper şi suc de lămâie. Ungeţi carnea cu acest amestec.
Curăţaţi cartofii, tăiaţi-i în 1/2 sau în 1/4 şi prăjiţi-i în 2 linguri de ulei 10 min. Adăugaţi rozmarinul şi săraţi-i.
Prăjiţi şniţelele 5 minute în 2 linguri de ulei şi aşezaţi-le apoi într-o formă de sufleu.
Tăiaţi roşiile şi mozarella felii rotunde, aşezaţi-le peste şniţele şi daţi-le 5-10 min la cuptor. Serviţi-le cu cartofii.
Şniţel cu mozarella
Poftă bună!