Şniţel cu mozarella

Printeaza

Snitel cu mozzarella din: cartofi, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, snitele de porc, ulei, rozmarin, rosii si mozzarella.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură suc de lămâie
  • sare
  • piper
  • 4 şniţele de porc (a 160 g)
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingu­riţă ace de rozmarin
  • 4 roşii
  • 125 g mozarella

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii în coajă 20 min. Pisaţi usturoiul. Amestecaţi-l cu sare, piper şi suc de lămâie. Ungeţi carnea cu acest amestec.

Curăţaţi cartofii, tăiaţi-i în 1/2 sau în 1/4 şi prăjiţi-i în 2 linguri de ulei 10 min. Adăugaţi rozmarinul şi săraţi-i.

Prăjiţi şni­ţelele 5 minute în 2 linguri de ulei şi aşezaţi-le apoi într-o formă de su­fleu.

Tăiaţi roşiile şi mozarella felii rotunde, aşezaţi-le peste şniţele şi daţi-le 5-10 min la cuptor. Serviţi-le cu cartofii.

Şniţel cu mozarella

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.