Şniţele din dovlecel cu sos de roşii
PrinteazaO reteta de snitele din dovlecel cu sos de rosii din: dovlecei, usturoi, zeama de lamaie, oua, sare, piper, patrunjel, faina si ulei.
- 2 dovlecei curatati si spalati
- 1 catel de usturoi
- zeama de lamaie
- 2 oua
- sare
- piper
- patrunjel tocat
- 1/2 cana faina
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Tai dovlecelul în felii subţiri, pe care le aşezi într-un bol, le sărezi, le stropeşti cu zeamă de lămâie, usturoi pisat şi le laşi să stea cam 15 minute, până se înmoaie. Feliile de dovlecei le scurgi bine , de zeamă, le dai prin făina în care ai pus puţin piper, apoi prin ou bătut şi le prăjeşti în ulei pe ambele părţi, până se rumenesc frumos. Scoţi şniţelele pe hârtie absorbantă.
Pregatesti sosul:
Pui uleiul într-o cratiţă, pui ceapa tăiată mărunt şi o înăbuşi împreună cu puţină supă de legume. Adaugi restul ingredientelor, supa şi fierbi sosul cam 30 de minute la foc mic. Strecori sosul şi îl serveşti alături de dovlecelul
Şniţele din dovlecel cu sos de roşii
Pofta buna!
Incoming search terms:
- snitel de dovlecel
- snitele de dovlecel