Şniţele din dovlecel cu sos de roşii

Printeaza

O reteta de snitele din dovlecel cu sos de rosii din: dovlecei, usturoi, zeama de lamaie, oua, sare, piper, patrunjel, faina si ulei.

Ingrediente:Şniţele din dovlecel cu sos de roşii

  • 2 dovlecei curatati si spalati
  • 1 catel de usturoi
  • zeama de lamaie
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
  • 1/2 cana faina
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Tai dovlecelul în felii subţiri, pe care le aşezi într-un bol, le sărezi, le stropeşti cu zeamă de lămâ­ie, usturoi pisat şi le laşi să stea cam 15 minute, până se înmoaie. Feliile de dovlecei le scurgi bine , de zeamă, le dai prin făina în care ai pus puţin piper, apoi prin ou bătut şi le prăjeşti în ulei pe ambele părţi, până se rumenesc frumos. Scoţi şniţelele pe hârtie absorbantă.

Pregatesti sosul:

Pui uleiul într-o cratiţă, pui ceapa tăiată mărunt şi o înăbuşi împre­ună cu puţină supă de legume. Adaugi restul ingredientelor, su­pa şi fierbi sosul cam 30 de mi­nute la foc mic. Strecori sosul şi îl serveşti alături de dovlecelul

Şniţele din dovlecel cu sos de roşii

Şniţele din dovlecel cu sos de roşii


Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • snitel de dovlecel
  • snitele de dovlecel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.