Gogoși cu Miere și Scorțișoară din: faina, drijdie uscata, lapte, miere, ou, unt, scortisoara, sare. Gogoșile cu miere și scorțișoară sunt o combinație delicioasă de arome dulci și condimentate. Mierea adaugă o dulceață naturală, în timp ce scorțișoara oferă o notă caldă și piperată. Ingrediente: 2 căni de făină 1 plic de drojdie uscată […]
Şniţele de porc în crustă picantă de muştar
PrinteazaSnitele de porc in crusta picanta de mustar din: ceapa, otet, sare, piper, zahar, ulei de floarea soarelui, rosii cherry, ruccola, muschi de porc si oua.
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 3 linguri oţet
- sare
- piper
- 1 praf zahăr
- 5 linguri ulei de floarea-soarelui
- 200 g roşii cherry
- 300 g ruccola
- 4 felii de muşchi de porc (a 150 g)
- 2 ouă
Mod de preparare:
curăţă şi se toacă ceapa. Se prepară un dressing, adăugând oţet, sare, piper şi puţin zahăr. adaugă 3 linguri de ulei, bătând cu telul.
pregătesc legumele; roşiile se taie în două şi se amestecă împreună cu ruccola.
spală feliile de carne, se şterg, se bat şi se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă ouăle cu muştar şi un praf de sare.
Feliile de carne se tăvălesc mai întâi prin amestecul de ou, apoi prin făină şi în cele din urmă din nou prin amestecul de ou.
prăjesc în porţii succesiv în restul de ulei de măsline 6-8 min. Se toarnă dressingul peste salată. servesc şniţelele cu salată şi eventual garnitură de cartofi.
Şniţele de porc în crustă picantă de muştar
Pofta buna!
Rețetă delicioasă de murături în oțet – usor de preparat
Rețetă delicioasă de Murături în Oțet – usor de preparat din: castraveti, rosii, usturoi, morcovi, ardei iuti, otet de mere, apa, sare, zahar, boabe de mustar, boabe de piper, foi de dafin, cimbru. Ingrediente: 1 kg castraveți proaspeți 2 cepe roșii mari 4 căței de usturoi 2 morcovi mari 2 ardei iuți roșii 1 litru […]