Soia cu rosii si usturoi

Printeaza

Soia cu rosii si usturoi din: soia, usturoi, ulei, suc de rosii, rosii, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 400 g soia (bucati mai mari, ca pentru snitele)
  • 10 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 250 ml suc de rosii
  • 4 rosii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Soia cu rosii si usturoi: Fierbeţi soia în apă sărată, timp de 15 minute, apoi scoateţi bucăţile din apă, lăsaţi-le să se scur­gă bine.

Puneţi-le într-o tavă şi turnaţi peste ele uleiul. Tăiaţi roşiile în felii rotunde şi puneţi-le pes­te bucăţile de soia.

Adăugaţi sucul de roşii ames­tecat cu usturoiul pisat, sare şi piper după gust.

Puneţi tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 30 de minute. Puteţi adăuga în tavă 5-6 linguri din apa în care au fiert bucăţile de soia, dacă sosul scade prea mult.

Preparatul se serveşte cald.

 

Pofta buna!

 

 

 

Chec cu Sparanghel si Branza

Chec cu Sparanghel si Branza – Checul este pufos, aromat si poate fi servit atat cald, cat si rece, devenind o optiune versatila si apreciata de toata familia. Preparare: 20 minute Gatire: 40 minute Timp total: 60 minute Ingrediente: Sparanghel (200 g): Sparanghelul este bogat in vitamine si minerale, oferind o textura crocanta si un […]

Zacusca de Praz

Zacusca de Praz – Aceasta varianta de zacusca aduce in prim-plan prazul, un ingredient cu o aroma delicata si usor dulceaga, care se combina perfect cu gustul intens al ardeilor copti si al vinetei. Ingrediente: Praz (1 kg): Prazul adauga o nota dulce si subtila, fiind ingredientul principal al acestei zacusci. Ardei gras rosu (1 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.