Somon in crusta de mustar

Printeaza

Somon in crusta de mustar din: file de somon, ulei de masline, marar, busuioc, salvie, mustar de dijon, sare, piper.

Ingrediente:Somon_in_crusta_de_mustar

  • 600 g file de somon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri marar tocat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 lingurita salvie uscata
  • 1/2 lingurita mustar de Dijon
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la 190°C (treapta 5). Frecaţi somonul cu ulei de măsline. Puneţi-1 pe o bucată de folie de aluminiu groasă (sau pusă în două). Amestecaţi restul ingredientelor şi ungeţi pe deasupra bucata de peşte (să fie bine acoperită).

Infăşuraţi cu folia şi lăsaţi să se coacă cca 15 min. Serviţi imediat, cu sosul din folie, cu pătrunjel şi lămâie, şi cu garnitură de orez sălbatic.

Somon in crusta de mustar

Somon_in_crusta_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.