Sos Bercy

Printeaza

Sos Bercy din: vin alb, supa de carne, unt, cepe, sare, piper si patrunjel verde.

 

Ingrediente:Sos Bercy

  • 1 pahar cu vin alb
  • 1/2 pahar cu supă de carne
  • 75 g unt
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

 

Mod de preparare:

Căliţi ceapa tocată mărunt cu jumătate din cantitatea de unt. Când aceasta devine translucidă, stingeţi cu vin şi supă de carne (în cantităţi egale).

Puneţi sare şi piper după gust. Mai lăsaţi sosul să mai fiarbă câteva minute pe foc domol.

Aduceţi sosul la masă decorat cu restul de unt şi verdeaţă tocată fin.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.