Sos de ardei cu usturoi si ceapa rosie

Printeaza

Sos de ardei cu usturoi si ceapa rosie din: ardei, rosii coapte, usturoi, suc de lime, ulei de masline extravirgin, pasta de ardei iute, ceapa rosie, frunze de coriandru.

Ingrediente:Sos_de_ardei_cu_usturoi_si_ceapa_rosie

  • 2 ardei rosii, taiati in jumatate pe lungime
  • 6 rosii coapte, curatate de seminte
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • sucul de la 1 lime
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 2 lingurite pasta de ardei iute
  • 1 ceapa rosie, tacata fin
  • 20 g frunze de coriandru, tocate grosier

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul pe treapta cea mai înaltă. Aşază ardeii într-o tavă, cu coaja în sus, şi lasă la cuptor până când li se înnegreşte coaja, apoi aşază într-un bol şi acoperă. Lasă să se răcească, apoi curăţă de coajă.

Pune roşiile într-un robot de bucătărie laolaltă cu usturoiul, sucul de lime, uleiul, pasta de ardei şi ardeii şi mixează puţin, cât să se mai distingă bucăţele de ingrediente. Adaugă amestecând ceapa şi coriandrul şi serveşte.

Sos de ardei cu usturoi si ceapa rosie

Sos_de_ardei_cu_usturoi_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.