Sos de cocos cu smantana si usturoi

Printeaza

Sos de cocos cu smantana si usturoi din: nuca de cocos, ketchup, smantana, frisca, usturoi, sare si piper alb.

Ingrediente:Sosuri_5

  • 1 nuca de cocos
  • 100 g ketchup
  • 100 g smantana
  • 100 g frisca
  • 4 catei de usturoi
  • 10 g sare
  • 2 g piper alb

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se pune ketchupul, smantana si usturoiul tocat, apoi se condimenteaza si se amesteca bine. Peste compozitia din castron se rade nuca de cocos, se adauga putin lapte rezultat din fruct, apoi se pune frisca si se amesteca totul pana la omogenizare. Se serveste in sosiera, alaturi de diverse preparate si ornat cu ketchup si cu frunze de plante aromate, dupa preferinta.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.