Sos de fasole neagra

Printeaza

Incinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare. Adaugă 3 căţei de usturoi zdrobiţi şi sotează un minut, amestecând încontinuu. Adaugă 800g de fasole neagră din conservă, scursă. Asezonează şi ţine pe foc două minute.

Folosind un zdrobitor de cartofi sau dosul unei linguri, amestecă fasolea până se formează un piure gros, care se poate subţia cu puţină apă.

Sosuri

 

1 comentariu

  1. N-am mai auzit de un astfel de sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.