Sos de rosii cu busuioc si usturoi (Sos Marinara)

Printeaza

Sos de rosii cu busuioc si usturoi din: sos de rosii, ulei de masline, usturoi, busuioc, sare si otet balsamic.

Ingrediente:Sos_Marinara_1

  • 500ml sos de roşii
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 8 căţei de usturoi
  • 4-5 frunze de busuioc proaspăt
  • 1 linguriţă sare
  • 2 linguriţe oţet balsamic

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie prăjiţi usturoiul zdrobit/feliat în ulei de măsline până devine auriu. Adăugaţi sosul de tomate şi aduceţi până la fierbere. Săraţi şi micşoraţi focul până la mic, lăsând aşa pentru aproximativ 20-30 minute (în dependenţă de sos).

Sosul trebuie să se îngroaşe puţin. Aruncaţi frunzele de busuioc tăiate mărunt şi turnaţi oţetul balsamic, amestecaţi şi scoateţi de pe foc.

Sos Marinara

Sos_Marinara_2

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.