Sos solomaha

Printeaza

O reteta simpla de sos solomaha din: rosii, ardei iute, ardei gras, usturoi, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Sos solomaha

  • 300 g roşii nu foarte coapte
  • 300 g ardei iute
  • 300 g ardei graşi, diferit coloraţi
  • 100 g usturoi
  • ulei
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se coc pe o tavă deasupra flăcării de aragaz ardeii şi roşiile. Se lasă să se scurgă şi se curăţă de seminţe, cotoare şi pieliţe. Se trec împreună prin maşina de tocat, alături de usturoiul pisat. Se sărează şi se piperează. Se adaugă ulei şi se amestecă bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.