Spaghete cu legume si parmezan
PrinteazaSpaghete cu legume si parmezan din: spaghete, broccoli, conopida, morcovi, porumb, sare, unt, supa de legume, piper, busuioc si parmezan.
- 400 g spaghete
- 250 g broccoli
- 250 g conopida
- 200 g morcovi
- 1 conserva mica de porumb
- sare
- 2 linguri unt
- 200 ml supa de legume
- piper
- 1/2 legatura busuioc
- 70 g parmezan ras
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet. Broccoli şi conopida se spală şi se rup bucheţele mici. Morcovii se curăţă şi se taie feliuţe. Porumbul se scurge de apă. Broccoli se opăreşte 3 minute în apă fiartă cu sare.
Intr-o crăticioară se topeşte untul. Se pun câteva minute la călit, apoi se adaugă broccoli, conopida şi porumbul, se adaugă supa de legume şi se mai lasă 5 minute la foc mediu, până scade zeama. Se toacă busuiocul.
Se amestecă legumele, spaghetele şi busuiocul. Se dă cu sare şi piper şi se serveşte cu parmezan ras.
Spaghete cu legume si parmezan
Pofta buna!