Spaghete cu legume si parmezan

Printeaza

Spaghete cu legume si parmezan din: spaghete, broccoli, conopida, morcovi, porumb, sare, unt, supa de legume, piper, busuioc si parmezan.

Ingrediente:Spaghete_cu_legume_si_parmezan

  • 400 g spaghete
  • 250 g broccoli
  • 250 g conopida
  • 200 g morcovi
  • 1 conserva mica de porumb
  • sare
  • 2 linguri unt
  • 200 ml supa de legume
  • piper
  • 1/2 legatura busuioc
  • 70 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb con­form indicaţiilor de pe pa­chet. Broccoli şi conopida se spală şi se rup bucheţele mici. Morcovii se curăţă şi se taie feliuţe. Porumbul se scurge de apă. Broccoli se opăreşte 3 minute în apă fi­artă cu sare.

Intr-o crăticioară se topeşte untul. Se pun câteva minute la călit, apoi se adaugă broccoli, conopida şi porumbul, se adaugă supa de legume şi se mai lasă 5 minute la foc mediu, până scade zeama. Se toacă busuiocul.

Se amestecă legumele, spaghetele şi busuiocul. Se dă cu sare şi piper şi se serveşte cu parmezan ras.

Spaghete cu legume si parmezan

Spaghete_cu_legume_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.