Spanac cu gnocchi si seminte de pin la tigaie
PrinteazaSpanac cu gnocchi si seminte de pin la tigaie din: seminte de pin, gnocchi, ulei de masline, ceapa, frunze de spanac, supa, rosii, branza de capra, nucsoara, frunze de nucsoara, sare, piper.
- 40 g semințe de pin
- 1 pachet gnocchi (refrigerat=500 g)
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 hașme
- 1 pachet frunze de spanac congelate (=600 g)
- 80 g roșii semiuscate
- 200 ml supă
- 1 pachet brânză proaspătă de capră (=150 g)
- 2 vârfuri de cuțit nucșoară măcinată
- câteva frunze de oregano
- sare, piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Căliți semințele de pin într-o tigaie antiaderentă, apoi scoateți-le. Adăugați în tigaie gnocchi și ulei, căliți gnocchi și scoateți-le. Curățați hașmele de coajă și tăiați-le cubulețe. Adăugați-le în tigaie împreună cu spanacul decongelat și înăbușiți ușor. Tăiați roșiile în bucăți mari, adăugați supa, fierbeți și lăsați să se pătrundă acoperite timp de aprox. 5 minute.
Dregeți spanacul cu brânza proaspătă de capră. Adăugați gnocchi, încălziți pentru puțin timp și asezonați tigaia de gnocchi cu spanac cu oregano, sare, piper și nucșoară. Presărați semințele de pin pe deasupra și serviți.
Spanac cu gnocchi si seminte de pin la tigaie
Pofta buna!