Spanac la gratar

Printeaza

Spanac la gratar din: spanac, sare, seminte de susan, ulei.

Ingrediente:Spanac la gratar

  • 350 g de spanac proaspat, fara cozile mari
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurită de seminte de susan rumenite
  • ulei

 

Mod de preparare:

Incinge gratarul. Pregateste o tava de copt si acoper-o cu o bucata de folie de aluminiu; unge-o cu putin ulei. Asaza spanacul in tava, stropeste-l cu ulei si presara putina sare. Ruleaza folia si prinde-i bine capetele.

Lasa pe gratar aproximativ zece minute. Condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust. Asezoneaza cu seminte de susan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.