Sparanghel rulat

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de sparanghel rulat din: sparanghel, sunca, branza, patrunjel, suc de lamaie si smantana.

Ingrediente:Sparanghel rulat

  • 400 gr sparanghel
  • 10 felii de şuncă
  • 10 felii de brânză
  • 1 legătură de pătrunjel
  • suc de lămâie
  • 400 ml smântână

 

Mod de preparare:

Sparanghelul bine spălat se fierbe la foc slab în vas, apoi se adaugă sucul de lămâie şi frunzele de pătrunjel, mărunt tăiate. Pe fieca­re felie de şuncă se pune o felie de brânză, peste care se pun 3-4 spa- rangheli, se rulează şi se aşează cu atenţie în vas.

Inainte de în­trebuinţare, vasul se încălzeşte cca. cinci minute la foc mediu. Sparanghelii rulaţi se frig vreo 10 minute, se ia vasul de pe foc şi se toarnă smân­tână peste ei. Se serveşte cald.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.