Specialitate cu ciuperci
PrinteazaSpecialitate cu ciuperci din: ciuperci, bacon afumat, bagheta, usturoi, smantana, patrunjel, ulei de masline, unt, sare grunjoasa si patrunjel.
Ingrediente:
- 400 g ciuperci
- 200 g bacon afumat
- o bagheta
- o legatura usturoi
- 200 ml smantana
- o legatura patrunjel
- 2-3 linguri ulei de masline
- un cubulet unt
- sare grunjoasa
- o legatura patrunjel
Mod de preparare:
Curăţă şi se spală ciupercile, se taie felii şi se călesc în puţin unt. Se taie pâinea cubuleţe, care se stropesc cu ulei de măsline şi se rumenesc în cuptor.
Curăţă usturoiul, se taie şi se pasează cu blenderul. Peste el se adaugă restul de unt, sar şi pătrunjelul.
Pasează cu blenderul şi se presară peste cubuleţele de pâine.
Acestea se pun într-un bol, împreună cu ciupercile şi smântână, şi se servesc cu baconul rumenit pe grătar şi cu pătrunjel.
Specialitate cu ciuperci
Pofta buna!