Specialitate nemţească

Printeaza

Specialitate nemţească din: varza murata, cartofi, rosii, oua, cascaval, lapte, margarina, marar, sare, piper si chimen.

Ingrediente:Specialitate_nemteasca

  • 1 captana varza murata (circa 1kg)
  • 1/2 kg cartofi
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 200 ml lapte degresat
  • 1 lingura margarina pentru uns vasul
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • chimen

 

Mod de preparare:

Toci varza fin, cureţi cartofii, îi speli şi îi tai felii foarte subţiri. în­tr-un vas termorezistent uns cu margarină aşezi un rând de varză tocată, un strat de felii de cartofi, un strat de verdeaţă, chimen, piper, sare dacă mai este cazul, caşcaval ras, din nou varză, car­tofi, condimente, şi un ultim strat de varză.

Baţi bine ouăle şi le amesteci cu laptele, un praf de sare şi puţin piper, apoi torni amestecul uni­form deasupra verzei.

In cuptorul preîncălzit introduci tava circa 30 de minute. între timp, speli roşiile şi le tai cubuleţe.

Amesteci cu caşcavalul ras şi pui peste compoziţia din tavă. Mai laşi 15 minute şi serveşti pre­paratul cald, cu verdeaţă proas­pătă deasupra.

Specialitate nemţească

Specialitate_nemteasca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.