Spirale cu branza, susan si rozmarin

Printeaza

Spirale cu branza, susan si rozmarin din: susan, piper, ardei gras, ulei de masline, rozmarin, paste, sare si cascaval.

Ingrediente:Spirale_cu_branza_susan_si_rozmarin

  • 1 linguri susan
  • piper
  • cate 1 ardei gras (rosu, verde, galben)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 fir rozmarin
  • 400 g paste in forma de spirala
  • sare
  • 50 g cascaval tare

 

Mod de preparare:

Semintele de susan se prajesc intr-o tigaie de teflon, fara adaos de grasime. Se lasa sa se raceasca pe o farfurie. Se spala cei trei ardei grasi, se curata de seminte si apoi se taie felii. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se adauga feliile de ardei gras; se calesc putin si se condimenteaza.

Se spala rozmarinul, se sterge, se rup acele si se presara in tigaie peste ardeiul gras. Spiralele se fierb in apa cu sare, dupa indicatiile de pe ambalaj apoi se scurg de apa. Se rade cascavalul. Jumatate din cascaval se presara peste legume. Se condimenteaza.

Pastele se amesteca cu legumele, se presara cu susan, restul de cascaval si cu rozmarin.

Spirale cu branza, susan si rozmarin

Spirale_cu_branza_susan_si_rozmarin

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata spiralele cu branza, susan si rozmarin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.