Spirale cu legume
PrinteazaSpirale cu legume din: paste fusilli, dovlecei, ardei capia, ulei de masline, oregano, piper, morcovi, sare, patrunjel.
- 400 g paste fulilli in trei culori
- 2 dovlecei mari
- 2 ardei capia mari
- ulei de masline
- 1 lingura rasa oregano
- 2 morcovi mari
- piper alb
- sare
- patrunjel, pentru decor
Mod de preparare:
Pui pastele la fiert în apă cu sare şi oregano. Le scurgi şi le laşi să se răcească. Cureţi morcovii, îi speli şi-i tai julien. Cureţi ardeii capia. îi speli alături de dovlecei, apoi îi tai fâşii subţiri. Adaugi legumele peste pastele din salatieră şi torni ulei de măsline.
Condimentezi cu sare şi cu piper alb, după gust. Serveşti salata de fusilli în trei culori, pe o farfurie decorată cu frunzuliţe de pătrunjel.
Spirale cu legume
Pofta buna!