Spuma de branza cu zmeura
PrinteazaSpuma de branza cu zmeura din: oua, zahar pudra, branza de vaci, frisca, gelatina, zmeura, zahar pudra.
- 3 oua
- 125 g zahar pudra
- 250 g branza de vaci
- 80 ml frisca lichida
- 4 g gelatina
pentru servit:
- zmeura
- zahar pudra
Mod de preparare:
La mixer, se amestecă ouăle şi 125 g de zahăr pudră până ce se obţine o spumă subţire. Gelatina se înmoaie în apă rece, se amestecă apoi cu două linguri de apă clocotită, se amestecă si se omogenizează apoi în crema de ouă.
Frişca lichidă se bate, iar brânza de vaci se mixează, separat, pentru a obţine o brânză fină. Apoi, brânza şi frişca se amestecă cu crema de ouă. Spuma amestecată delicat se toarnă în pahare, care se dau la frigider timp de 60 de minute.
Se servesc cu fructe de zmeură sau după preferinţe, presărate cu zahăr pudră.
Spuma de branza cu zmeura
Pofta buna!