Spuma de cafea

Printeaza

Spuma de cafea

Ingrediente:Spuma de cafea

  • 100-150 g esentă de calea (ioarte concentrată)
  • 200 g zahăr
  • 500 g frişcă.

 

Mod de preparare:

Punem la foc cafeaua cu zahă­rul şi le fierbem pînă obţinem un sirop. Atunci îl luăm de la foc.

Batem frişca într-un vas pe gheaţă. Cînd este bine bătută, adăugăm o lin­gură de zahăr şi turnăm imediat cafeaua rece.

Amestecăm compoziţia pe gheaţă. Punem spuma în formă, aşezăm pe gura ei o hîrtie albă, acoperim cu capacul, un­gem marginea capacului cu aluat, unt sau untură (ca să nu pătrundă apa să­rată).

Apoi procedăm ca la îngheţata de cafea în 2-3 ore spuma este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.