Spuma de capsune

Printeaza

Spuma de capsune din: foi de gelatina, capsune, suc de lamaie, fructoza si branza de vaci.

Ingrediente:Capsune2

  • 4 foi de gelatina
  • 500 g capsune
  • sucul de la 1 lamaie
  • 10 g fructoza (sau 20 g zahar pudra)
  • 20 g branza de vaci

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi foile de gelatină într-un bol cu apă rece. Spălaţi căpşunele cu apă rece într-o strecurătoare, scurgeţi-le bine, înlăturaţi codiţele şi tăiaţi-le bucăţele. Puneţi 4 forme mici în frigider, pentru a se răci foarte bine. Mixaţi căpşunele cu sucul de lămîie şi fructoză (sau zahărul pudră), timp de 2-3 minute, pînă obţineţi un piure fluid.

Scurgeţi bine foile de gelatină şi topiţi-o într-o crăticioară, pe foc mic, cu 3 linguri cu piure de căpşune, frecînd continuu. Ameste­caţi acest preparat cu restul de piure. Bateţi bine brînza de vaci, pînă capătă o consistenţă untoasă. încorporaţi în ea piureul de fructe şi amestecaţi bine.

Scoateţi formele din frigider, udaţi pereţii şi turnaţi preparatul în ele. Puneţi formele din nou în frigider, timp de 2 ore, şi serviţi foarte rece, cu fructe proaspete.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu spuma din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.