Spuma de ciocolata cu frisca si ou

Printeaza

Spuma de ciocolata cu frisca si ou din: ou, zahăr pudră, ciocolată Toblerone amăruie, frisca.

Spuma_de_ciocolata_cu_frisca_si_ou

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 1 lingură zahăr pudră
  • 150 g ciocolată Toblerone amăruie
  •  200 ml frişcă

Mod de preparare:

Se bate oul spumă cu za­hăr. Se rupe bucăţi ciocolata şi se aşază într-un bol de metal. Acesta, la rândul lui, se aşază într-o baie de apă fierbinte şi se lasă să se to­pească ciocolata. Se adaugă apoi la compoziţia de ou şi se bate cu telul.

Se bate frişca şi se înglo­bează în spuma de ciocolată. Se repartizează compoziţia în pahare cu picior.şi se lasă să se întărească la frigider 2-3 ore. Se ornează cu fructe şi se serveşte.

Spuma de ciocolata cu frisca si ou

Spuma_de_ciocolata_cu_frisca_si_ou

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.