Spuma de ciocolata cu frisca si ou
PrinteazaSpuma de ciocolata cu frisca si ou din: ou, zahăr pudră, ciocolată Toblerone amăruie, frisca.
Ingrediente:
- 1 ou
- 1 lingură zahăr pudră
- 150 g ciocolată Toblerone amăruie
- 200 ml frişcă
Mod de preparare:
Se bate oul spumă cu zahăr. Se rupe bucăţi ciocolata şi se aşază într-un bol de metal. Acesta, la rândul lui, se aşază într-o baie de apă fierbinte şi se lasă să se topească ciocolata. Se adaugă apoi la compoziţia de ou şi se bate cu telul.
Se bate frişca şi se înglobează în spuma de ciocolată. Se repartizează compoziţia în pahare cu picior.şi se lasă să se întărească la frigider 2-3 ore. Se ornează cu fructe şi se serveşte.
Spuma de ciocolata cu frisca si ou
Pofta buna!