Spuma de mango
PrinteazaSpuma de mango din: pulpa de mango, gelatina, apa, frisca, zahar, suc de lamaie verde, frisca si fistic.
- 700 g pulpa de mango
- 3 foi gelatina
- 2 linguri apa
- 200 ml frisca lichida
- 3 linguri zahar
- sucul unei lamaie verzi
pentru servit:
- frisca
- 100 g fistic macinat grosier
Mod de preparare:
Se curăţă mango, se scoate sâmburele şi se mixează fructul pentru a obţine un piure. Gelatina se înmoaie în apă pentru 5 mi¬nute şi apoi se pune la bain-marie pentru a se dizolva. După aceea, se adaugă în piureul de mango.
Se bate frişca rece cu zahărul şi apoi se adaugă în compoziţia cu mango. Amestecul obţinut se toarnă în pahare, se stropeşte cu sucul lămâiei verzi şi se dă la frigider pentru 5 ore. Se serveşte ornată cu frişcă şi fistic.
Spuma de mango
Pofta buna!
Un desert delicioasa aceasta spuma de mango