Spumă de iaurt cu cireşe
PrinteazaO reteta de spuma de iaurt cu cirese din: iaurt integral, cirese, zahar pudra, gelatina, albus, smantana si vanilie.
- 250 g iaurt integral
- 25 cirese mai si dulci
- 1 lingura zahar pudra vanilat
- 1 folie de gelatina
- 1 albus
- 3 linguri smantana dulce
pentru decor:
- 2 pastai de vanilie
Mod de preparare:
Pune ciresele intr-un vas de sticlă închis ermetic şi fierbe-le la abur 20 de minute. Dizolvă gelatina într-o lingură de apă pusă la încălzit într-un ibric şi toarn-o într-un vas împreună cu iaurtul îndulcit cu zahăr, smântână şi albuşul bătut spumă pe jumătate.
Pune în frigider pentru circa 30 de minute. Aşază cireşele în 4 pahare înalte şi acoperă-le cu spuma de iaurt. Decorează cu jumătăţi de păstaie de vanilie şi serveşte.
Spumă de iaurt cu cireşe
Pofta buna!