Steak de vita cu garnitura de legume

Printeaza

Steak de vita cu garnitura de legume din: vinete, dovlecei, ardei grasi, sare, usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, piper, pulpa de vita, rosii, ceapa rosie, capere.

Ingrediente:Steak_de_vita_cu_garnitura_de_legume

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 5 linguri suc de lamaie
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • piper
  • 4 fripturi din pulpa de vita (a 180 g)
  • 4 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura capere

 

Mod de preparare:

Se taie legumele. Se sărează vinetele şi se lasă să se scurgă. Se toacă usturoiul, se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi 4 de ulei. Se ung legumele, se frig 10 min. Se şterge carnea, se condimentează şi se stropeşte cu ulei. Se frige 8 min.

Se taie mărunt roşiile şi ceapa. Se amestecă cu caperele şi se condimentează. Se servesc toate.

Steak de vita cu garnitura de legume

Steak_de_vita_cu_garnitura_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.