Sufleu cu mure

Printeaza

Sufleu cu mure din: oua, pesmet, mure, scortisoara, zahar, lamaie, zahar vanilat, zahar pudra, unt.

Ingrediente:Sufleu cu mure

  • 4 ouă
  • 100 g pesmet
  • 600 g mure
  • 1 vârf cuţit scorţişoară
  • 150 g zahăr
  • 1 lămâie
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
  • zahăr pudră
  • 20 g unt

 

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile cu zahărul, coaja şi zeama de lămâie şi adaugi scorţişoara şi zahărul vanilat. Separat, freci pesmetul cu murele pasate şi albuşurile bătute spumă şi le adaugi în compoziţia de gălbenuşuri.

Amesteci cu grijă, pui compoziţia într-o formă unsă cu unt şi o dai la cup tor, la foc mic. Când este gata, presari zahărul pudră.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.