Sufleu cu mure
PrinteazaSufleu cu mure din: oua, pesmet, mure, scortisoara, zahar, lamaie, zahar vanilat, zahar pudra, unt.
- 4 ouă
- 100 g pesmet
- 600 g mure
- 1 vârf cuţit scorţişoară
- 150 g zahăr
- 1 lămâie
- 1 pliculeţ zahăr vanilat
- zahăr pudră
- 20 g unt
Mod de preparare:
Freci gălbenuşurile cu zahărul, coaja şi zeama de lămâie şi adaugi scorţişoara şi zahărul vanilat. Separat, freci pesmetul cu murele pasate şi albuşurile bătute spumă şi le adaugi în compoziţia de gălbenuşuri.
Amesteci cu grijă, pui compoziţia într-o formă unsă cu unt şi o dai la cup tor, la foc mic. Când este gata, presari zahărul pudră.
Poftă bună!