Sufleu de ardei copti si carne

Printeaza

Sufleu de ardei copti si carne din: ardei, carne, iaurt, smantana, oua, faina, ulei, ceapa, sare, praf de copt, piper, boia.

Ingrediente:Sufleu de ardei copti si carne

  • 1 kg ardei graşi roşii
  • 1/2 kg carne tocată
  • 150 ml iaurt
  • 100 ml smântână
  • 4-5 ouă
  • 2 linguri făină
  • 6 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1/2 pachet praf de copt
  • sare
  • piper
  • boia
  • nucşoară
  • cimbu
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Coci ardeii, îi cureţi şi – i aşezi într-un vas uns cu margarină. Cureţi apoi ceapa, o toci, o căleşti câteva minute, adaugi carnea tocată, le prăjeşti împreună, dai oratiţa deoparte şi le amesteci cu verdeaţa tocată şi un ou.

Pui compoziţia în vas peste ardei, torni ouăle bătute cu iaurtul, smântână, făina, pre­sari sare, nucşoară, cimbru, boia, piper după gust, amesteci şi dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute.

Sufleu de ardei copti si carne

Sufleu de ardei copti si carne

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.