Sufleu de broccoli cu branza de vaci
PrinteazaSufleu de broccoli cu branza de vaci din: broccoli, piept de pui, branza de vaci, telemea de capra, oua, unt, smantna, faina, rosie, nucsoara, sare si piper.
- 1 bucata broccoli mare
- 300 g piept de curcan sau de pui
- 200 g branza de vaci bine scursa
- 150 g telemea de capra rasa
- 4 oua
- 100 g unt
- 200 ml smantana groasa
- 2 linguri faina
- 1 rosie bine coapta
- 1 praf nucsoara macinata
- sare
- piper
Mod de preparare:
Desfaci broccoli în bucheţele (păstrezi un bucheţel), le fierbi în apă cu sare circa 10 minute, le strecori şi le pasezi. Separat, fierbi pieptul de pasăre, îl strecori şi-l tai cuburi. Amesteci într-un castron gălbenuşurile cu cele două sortimente de brânză, cu piuieui de broccoli, făina, smântână, un praf de nucşoară, sare şi piper, după gust.
La sfârşit, încorporezi uşor albuşurile bătute spuma tare. Torni compozitia intr-o forma termorezistenta unsa si tapetata. Deasupra, asezi cubuletele de pui, felii de rosii si buchetelul de broccoli oparit. Pui si cateva cubulete de unt. Introduci forma in cuptorul bine incins.
Nu deschizi deloc cuptorul in primele 12 minute, iar apoi lasi focul mai mic, pana se coace sufleul. Il servesti cald.
Sufleu de broccoli cu branza de vaci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sufleu de broccoli cu branza