Sufleu de broccoli cu roşii şi chifteluţe
PrinteazaO reteta de Sufleu de broccoli cu roşii şi chifteluţe din: morcovi, cartofi, buchetele broccoli, sare, piper, rosii cherry, carne tocata, pesmet, oua, smantana si cascaval.
- 2 morcovi
- 400 g cartofi fierţi în coajă
- 250 g bucheţele de broccoli
- sare
- piper
- 250 g roşii cherry
- 400 g carne tocată
- 2 linguri pesmet
- 3 ouă
- 200 ml smântână
- 150 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Se taie felii morcovii şi apoi cartofii, decojiţi în prealabil.Se opăresc morcovii în apă clocotită cu sare, împreună cu bucheţelele de broccoli, cca 1-2 min. Se trec prin apă rece. Se spală roşiile.
Se încinge cuptorul la 200 °C. Se frământă carnea tocată cu pesmet şi 1 ou, sare şi piper. Se modelează biluţe şi se aşază împreună cu legumele într-o formă de sufleu unsă. Se bat 2 ouă cu smântână şi caşcaval, sare şi piper. Se toarnă peste legume şi se coace cca 25 min.
Sufleu de broccoli cu roşii şi chifteluţe
Pofta buna!