Sufleu de dovlecei cu ardei gras si branza

Printeaza

Sufleu de dovlecei cu ardei gras si branza din: ciuperci uscate, spanac, dovlecei, sare, rosii uscate in ulei, usturoi, ardei grasi, busuioc, oua, ricotta, piper, boia, smantana si mozzarella.

Ingrediente:Sufleu_de_dovlecei_cu_ardei_gras_si_branza

  • 20 g ciuperci uscate
  • 150 g spanac
  • 300 g dovlecei
  • sare
  • 100 g rosii uscate in ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 500 g ardei grasi rosii
  • 1/2 legatura busuioc
  • 5 oua
  • 200 g Ricotta
  • piper
  • boia
  • 200 ml smantana
  • 125 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Ciupercile se lasă să se în­moaie 30 min. în apă fierbinte. Spanacul se curăţă şi se toacă. Dovleceii se curăţă; se taie fâşii subţiri longitudinale. Se opăresc 2 min. în apă cu sare, se trec prin apă rece şi se şterg.

Se scurg roşiile şi se taie cu­buri. Se curăţă ardeiul gras şi se taie cuburi. Busuiocul se curăţă şi se toacă.

Cuptorul se încinge la 200° C. Se amestecă un ou cu ricotta, spanac, sare, piper, roşii şi 1/2 din cantitatea de usturoi, pisat. Se aşază pe fiecare felie de dov­lecel câte 1 lingură de compo­ziţie de brânză şi se rulează. Se aşază într-o formă unsă.

Se ames­tecă 4 ouă cu smântână, ciu­perci stoarse, ardei gras, busu­ioc, usturoi, boia şi sare şi se toarnă peste rulouri. Se coace sufleul 50 min. Se aşază deasupra cuburi de moz­zarella şi se mai coace sufleul la cuptor 5 min.

Sufleu de dovlecei cu ardei gras si branza

Sufleu_de_dovlecei_cu_ardei_gras_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.