Sufleu de legume si carne tocată

Printeaza

O reteta de sufleu de legume si carne tocata din: rosii, dovlecel, ardie gras, morcov, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei, carne tocata de vita, sare, piper si branza emmentaler.

Ingrediente:

  • 300 g rosii
  • 1 dovlecel
  • cate un ardei gras rosusi galben
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 400 g carne tocata de vita
  • sare
  • piper
  • 100 g branza emmentaler data pe razatoare

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Tăiaţi roşiile şi dovlecelul ron­dele, iar ardeiul, fâşii. Daţi morcovul pe râzătoare. Tăiaţi ceapa şi us­turoiul mărunt.Tocaţi pătrunjelul.

Prăjiţi ardeiul în 2 linguri de ulei, apoi adăugaţi morcovul şi dovlecelul.

Scoateţi-i şi lăsaţi-i să se scurgă pe un prosop de hârtie. Căliţi ceapa şi usturoiul în uleiul rămas. Prăjiţi acolo şi carnea tocată, condimentaţi-o şi adăugaţi şi pătrunjelul.

Aşezaţi într-o formă de sufleu pe rând carnea tocată, legumele şi roşiile, apoi presăraţi brânza şi daţi sufleul cca 30 de minute la cuptor.

Sufleu de legume si carne tocată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.