Sufleu de paste şi roşii
PrinteazaO reteta de sufleu de paste (farfalle) si rosii, ardei gras, rozmarin, carne tocata de vita, ulei, piper, pasta de rosii, lapte, smantana, supa si branza cu verdeata.
- 250 g farfalle
- sare
- 2 ardei graşi roşii
- 300 g roşii
- 4 crenguţe rozmarin
- 300 g carne tocată, de vită
- 1 lingură ulei
- piper
- 1 lingură pastă de roşii
- 4 linguri smântână
- 200 ml lapte
- 100 ml supă
- 100 g brânză cu verdeaţă
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare. Tăiaţi ardeii cubuleţe, iar roşiile rondele. Tocaţi busuiocul. Prăjiţi carnea tocată în ulei, apoi condimentaţi-o.
Adăugaţi ardeii, pasta de roşii, smântână, japtele şi supa, fierbeţi 5 minute, apoi condimentaţi. Incingeţi cuptorul la 180°C.
Amestecaţi pastele şi busuiocul în carnea tocată, aşezaţi-le în forma de sufleu împreună cu roşiile, presăraţi brânza condimentată şi coaceţi totul circa 25 de minute.
Poftă bună!